Speciální zimní péče o pleť a ruce

Pořádně chladné dny, vítr a mrazy jsou zde, které mohou negativně ovlivnit naši pleť a ruce. Ale nebojte se, máme má Vás několik úžasných produktů, které Vám pomohou zachovat krásu a ochranu v této zimní sezóně.

Co je důležité, tyto produkty neobsahují vodu. V zimních měsících se produkty obsahující vodu mohou stát méně vhodnými, protože mrazivé teploty mohou vodu zmrazit a změnit konzistenci produktů. Navíc voda může odpařovat vlhkost z pokožky, zhoršovat suchost a zvýšit riziko růstu bakterií a plísní. Produkty bez obsahu vody jsou často lepší volbou pro péči o pokožku v zimě.

 

Meruňkový tuhý pleťový a tělový balzám

  • Meruňkový pleťový a tělový balzám je luxusním produktem, který je perfektním spojením pro péči o obličej i tělo. Tento balzám je bohatý na meruňkový olej, který je známý pro své hydratační vlastnosti. Balzám má tuhou texturu, která se snadno rozpouští při kontaktu s pokožkou, a tak poskytuje intenzivní hydrataci a výživu. Použijte ho na suché oblasti kůže nebo jako noční pleťovou masku pro vyživenou a zářivou pleť.

 

Čokoládový pleťový a tělový masážní balzám

  • Tento čokoládový pleťový a tělový masážní balzám je pro milovníky čokolády skvělou volbou. Obsahuje kakaové máslo, které má výživné a zklidňující účinky na pokožku. Masážní balzám lze použít i jako pleťovou masku pro regeneraci pleti. Je bez parfemace s jemnou vůní včelího vosku a bio kakaového másla

 

Mandlové Šlehané Máslo

  • Mandlové šlehané máslo Mydlárna Erdé, je bohatým produktem, který můžete použít na obličej i tělo. Obsahuje mandlový olej, který je plný vitamínů a antioxidantů, které pomáhají obnovit pokožku a poskytují jí hloubkovou hydrataci. Toto máslo má lehkou a krémovou texturu, která se snadno vstřebává a nezanechává mastný pocit. Použijte ho jako noční pleťovou masku nebo jako tělové máslo pro jemnou a hebkou pokožku.

 

 

Meruňkové šlehané máslo

  • Je lahodnou lahůdkou pro vaši pokožku. Obsahuje meruňkový olej, který je známý svou vyživující a hydratační silou. Toto máslo rychle proniká do pokožky, dodává jí potřebnou vlhkost a zanechává ji hebkou a vonnou. Ideální volba pro suchou nebo citlivou pokožku, která potřebuje extra péči.

 

 

Okurkové šlehané máslo

  • Okurkové šlehané máslo od Mydlárna Erdé je osvěžujícím zážitkem pro vaši pleť. Obsahuje okurkový olej, který má zklidňující a tonizující účinky. Toto máslo pomáhá snižovat otoky a zanechává pokožku hydratovanou a revitalizovanou. Ideální volba pro ranní osvěžení nebo péči o unavenou pleť.

 

 

Mandlové šlehané máslo bez parfemace:

  • Mandlové šlehané máslo bez parfemace od Mydlárna Erdé je skvělou volbou pro ty, kteří preferují jemnou péči bez vůně. Obsahuje mandlový olej, který má bohaté vlastnosti pro hydrataci a uklidnění pokožky. Šlehané máslo je šetrné k citlivé pokožce a je ideální pro každodenní použití. Bez vůně, takže je vhodné pro ty, kteří preferují produkt bez parfemace.

 

 

Balzám na rty Pomeranč a mandarinka s arganovým olejem:

  • Balzám na rty Pomeranč a mandarinka s arganovým olejem je osvěžujícím a vyživujícím produktem pro péči o rty. Obsahuje pomerančový a mandarinkový esenciální olej. Arganový olej v tomto balzámu dodává další péči a ochranu, aby vaše rty byly hebké a chráněné před nepříznivými vlivy prostředí.

 

 

Medový balzám na rty

  • Med balzám na rty od Mydlárna Erdé je lahodně bohatým produktem pro péči o vaše rty. Obsahuje med, který je známý pro své hydratační a hojivé vlastnosti. Tento balzám dodává rtům intenzivní hydrataci a ochranu proti vlivům počasí. Díky svému obsahu medu a dalších přírodních olejů.

 

VERBENA s panthenolem tuhé tělové máslo

  • VERBENA s panthenolem tuhé tělové máslo je skvělým produktem pro péči o tělo během zimy. Obsahuje panthenol, který pomáhá udržet pokožku hydratovanou a zklidněnou. Verbena přidává osvěžující vůni, která povzbudí vaše smysly. Toto tuhé tělové máslo taje na pokožce a nechává ji hebkou. Použijte ho po sprše nebo kdykoliv cítíte potřebu vyživit svou pokožku.

 

 

Produkty, se kterými budete mít jistotu, že vaše ruce a tvář budou chráněny i v nejchladnějších dnech zimy. Vyberte si ty, které nejlépe vyhovují vašim potřebám a užijte si krásnou a zdravou pleť po celou zimní sezónu.